Sovellusta koskevan tiedon lähteet

Kaspersky VPN -sivu Kasperskyn verkkosivustossa

Kasperskyn verkkosivuston Kaspersky VPN -sivulla voit lukea yleisiä tietoja sovelluksesta, sen toiminnoista ja sen ominaisuuksista.

Kaspersky VPN:n sivu tietopankissa

Tietopankki on Kasperskyn asiakaspalvelun verkkosivuston osio.

Kaspersky VPN -sivulla tietopankissa voit lukea hyödyllistä tietoa sisältäviä artikkeleita, suosituksia ja vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin sovelluksen ostamiseen, asennukseen ja käyttöön liittyen.

Artikkelit tietokannassa voivat antaa vastauksia kysymyksiin, jotka liittyvät sekä Kaspersky VPN:ään että muihin Kasperskyn sovelluksiin. Tietopankin artikkelit voivat sisältää myös Kasperskyn asiakaspalvelua koskevia uutisia.

Siirtyminen tietopankkiin Ohje-alasvetovalikosta

Keskustele Kaspersky-sovelluksista Kasperskyn tukifoorumilla.

Jos kysymykseesi ei tarvita vastausta välittömästi, voit keskustella siitä Kasperskyn asiantuntijoiden sekä muiden käyttäjien kanssa foorumillamme.

Tällä foorumilla voit tarkastella olemassa olevia keskustelunaiheita, julkaista kommenttejasi ja luoda uusia keskustelunaiheita.

Siirtyminen foorumille Ohje-alasvetovalikosta

Huomaa: Verkkosivuston resurssien käyttämiseksi tarvitaan Internet-yhteys.

Jos et löydä ongelmaasi ratkaisua, ota yhteyttä Kasperskyn asiakaspalveluun.